تماس با مطب

6436 3344 054

آدرس مطب

زاهدان، خیابان مدرس

عمل-دیسک-کمر-با-پلاتین-در-زاهدان

عمل دیسک کمر با پلاتین در زاهدان

آنچه در این مطلب می خوانید:
عمل-دیسک-کمر-با-پلاتین-در-زاهدان

آیا دیسک کمر دارید و باید جراحی کنید؟ آیا نگران هستید که در این جراحی چه اتفاقی می افتد و بعد از عمل چه وضعیتی خواهید داشت؟ اگر این طور است حتما این مقاله را تا آخر بخوانید.
در این مقاله، دکتر اسدی، تنها فوق تخصص جراحی ستون فقرات در استان سیستان و بلوچستان، شما را با هر چه که لازم است در مورد عمل دیسک کمر با پلاتین بدانید، آشنا می کنند. برای دسترسی سریعتر به تیترهای مقاله می توانید از فهرست بالا استفاده کنید.

عمل دیسک کمر با پلاتین در زهدان

عمل دیسک کمر با پلاتین جراحی است که در آن دیسک شکسته و آسیب دیده بیمار برداشته می شود. بعد از تعویض دیسک، جراحان برای رفع فشار و تثبیت قسمت تحتانی ستون فقرات از دستگاه هایی به نام ایمپلنت استفاده می کنند.

ایمپلنت ها انواع و جنس های متفاوتی دارند که در بین آنها ایمپلنت های پلاتینی از انواع رایج به شمار می روند و در زاهدان هم از این نوع ایمپلنت ها زیاد استفاده می کنیم. عمل دیسک کمر با پلاتین به عمل فیوژن ستون فقرات یا همجوشی نیز معروف است.

علت استفاده از ایمپلنت

جراحان در عمل دیسک کمر از ایمپلنت های پلاتینی برای حفظ تراز طبیعی ستون فقرات کمری استفاده می کنند. در ضمن، صفحه پلاتینی در طول فرآیند فیوژن یا جوش خوردن استخوانهای ستون فقرات کمک می کند ستون فقرات کمر ثبات لازم را تا زمان جوش خوردن کامل مهره ها داشته باشد.

برای جراحی دیسک کمر با پلاتین در زاهدان شما هم می توانید از تخصص دکتر جمال الدین اسدی، تنها فوق تخصص ستون فقرات در استان سیستان و بلوچستان در این زمینه بهره مند شوید. برای رزرو نوبت با شماره 05433446436 تماس بگیرید.

چه زمانی عمل دیسک کمر انجام می شود؟

به گفته دکتر اسدی زمانی عمل دیسک کمر با پلاتین انجام می شود که بیمار دچار مشکلاتی شده باشد که در تصویر زیر می توانید آنها را ببینید:

علائم-دیسک-کمر

این علائم در اثر فشردگی نخاع و ریشه های عصبی و آسیب دیدگی آنها ایجاد می شوند. بنابراین جراحان ستون فقرات برای از بین بردن این علائم از روشهای جراحی مثل تعویض دیسک یا عمل فیوژن استفاده می کنند.

نحوه انجام عمل دیسک کمر با پلاتین

عمل دیسک کمر یک جراحی بزرگ است که با بیهوشی انجام می شود. نوع جراحی بستگی به تعداد و وضعیت دیسک ها دارد و ممکن است به صورت باز یا بسته (عمل میکروسکوپی) انجام شود. برای عمل دیسک کمر با پلاتین مراحل زیر انجام می شود:

  • ضدعفونی کردن پشت بیمار و انجام بیهوشی
  • ایجاد یک برش در پشت بیمار که بسته به نوع جراحی ممکن است برش بزرگ یا کوچک باشد.
  • برداشتن دیسک آسیب دیده و گذاشتن دیسک مصنوعی (از جنس پلاتین)
  • کاشت ایمپلنت پلاتینی
  • بخیه زخم و پانسمان

بعد از عمل، بیمار چند روز در بیمارستان بستری خواهد بود و بعد از ترخیص باید مراقبتهای بعد از عمل دیسک کمر را در منزل ادامه دهد.

آیا پلاتین بعد از جراحی برداشته می شود؟

ایمپلنتهای پلاتینی دستگاه های موقتی برای تثبیت کمر هستند که بعد از فیوژن یا پیوند استخوانها دیگر نیازی به آنها نیست. با این حال، در بیشتر موارد، ایمپلنت ها برداشته نمی شوند و فقط در صورت لزوم آنها را خارج می کنیم.

درصد موفقیت عمل دیسک کمر با پلاتین

تحقیقات نشان می دهند که میزان موفقیت جراحی فیوژن ستون فقرات کمری با پلاتین بین 65 تا 95 درصد است. در واقع میزان موفقیت این جراحی تحت تاثیر فاکتورهای زیر است:

  • چه زمانی به پزشک مراجعه کنید (دیر شده باشد یا به موقع باشد)
  • سن و شرایط پزشکی بیمار
  • سبک زندگی (وزن سالم، مصرف دخانیات، تغذیه)
  • سابقه جراحی های قبلی
  • رعایت مراقبت های بعد از عمل دیسک کمر با پلاتین
  • ابتلا بیمار به برخی بیماریهای زمینه ای، افسردگی یا مصرف داروهای استروئیدی
  • مهارت جراح در انجام این عمل
  • تسلط جراح در استفاده از تکنولوژی های جدید جراحی

توجه: انتخاب بهترین دکتر فوق تخصص دیسک کمر زاهدان برای انجام این جراحی مهم است و توصیه می کنیم که برای گرفتن بهترین نتیجه به دنبال بهترین جراح ستون فقرات باشید.

برای جراحی دیسک کمر با پلاتین در زاهدان شما هم می توانید از تخصص دکتر جمال الدین اسدی، تنها فوق تخصص ستون فقرات در استان سیستان و بلوچستان در این زمینه بهره مند شوید. برای رزرو نوبت با شماره 05433446436 تماس بگیرید.

خلاصه نکات مهم

جراحی دیسک کمر با پلاتین یک عمل جراحی برای برداشتن دیسک صدمه دیده ستون فقرات کمر و جایگزینی آن با یک دیسک پلاتینی است. بعد از تعویض دیسک، برای ثبات ستون فقرات و جوش خوردن استخوان مهره ها از ابزارهای مختلفی استفاده می شود.

یکی از این ابزارها، ایمپلنت های پلاتینی هستند که تا زمان جوش خوردن یا فیوژن مهره ها از ستون فقرات در برابر فشارها حمایت می کنند. این جراحی برای کسانی انجام می شود که دیسک کمر آنها علائم آزاردهنده ای دارد و ممکن است فشار دیسک باعث صدمات جدی به نخاع و اعصاب آنها شود.

سوالات متداول

درباره عمل دیسک کمر با پلاتین معمولا سوالات زیر از جراحان متخصص ستون فقرات پرسیده می شود:

عوارض عمل دیسک کمر با پلاتین چیست؟

مشکلاتی مانند عفونت ناحیه جراحی، آسیبهای عصبی (به ندرت)، فرسودگی دیسک به مرور زمان، احتمال شکستن پلاتین در برخی افراد، درد بعد از عمل که حتی ممکن است بیشتر شود، واکنش آلرژیک به پلاتین و لخته شدن خون (ترومبوز وریدی) از عوارض بعد از عمل دیسک کمر با پلاتین هستند.

چطور می توانم یک دکتر دیسک کمر در زاهدان پیدا کنم؟

برای درمان دیسک کمر خود باید به یک متخصص ستون فقرات مراجعه کنید. پیشنهاد می کنیم برای این جراحی به دکتر اسدی، تنها فوق تخصص جراحی دیسک کمر در زاهدان مراجعه نمایید.

مراقبت بعد از عمل دیسک کمر با پلاتین شامل چه نکاتی می شود؟

بعد از جراحی به بیماران پیاده روی کوتاه و آرام، تمرینات ورزشی مخصوص، اصلاح سبک زندگی، فیزیوتراپی، کاهش مصرف دخانیات، تغذیه سالم و مراقبت از زخمها را تا زمان بهبودی توصیه می کنیم.

اگر شما هم سوالی درباره عمل دیسک کمر با پلاتین دارید در بخش نظرات می توانید از ما بپرسید.

5/5 - (1 امتیاز)
جدیدترین مطالب
خدمات ما
اطلاعات تماس
تلفن مطب

054-3344-6436

آدرس مطب

زاهدان، خیابان مدرس، جنب مرکز طب تصویری، ساختمان ایران، طبقه همکف

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *